5.04.2008

jClic

Ens hem ficat a la pàgina de jclic i hem buscat en la biblioteca d'activitats, unes que estiguen en català i siguen del nivell infantil. He triat Pirates a l'abordatge! I anem a tirar-li un ull:
La primera activitat és de fer un puzle de tres peces sobre un pirata. Si ho fem bé ens canta una cançó!
Després hem de muntar una cara, és a dir, posar-li les orelles, la boca, el cabell...
A continuació ens ix un altre puzle però este més complicat, de nou peces que forma una illa.
En la quarta, hem de relacionar els sons dels mitjans de transport amb la seua imatge, al fer-ho bé, ens ix el conductor. La següent és semblant, encara que en esta ocasió unim el conductor amb el seu transport.
La sexta, és trobar les parelles, ens apareixen diverses imatges posades boca per avall i al voltejar-les, cal buscar la seua parella. La sèptima cal unir el número de barco i relacionar-ho amb el número que està representat. Continuant amb les matemàtiques, en la següent activitat hem de comptar els baüls i a la dreta en la casella que hi ha, posar el número.
La següent activitat, torna a ser una estil al Memory, però més complicada. A continuació ens trobem que hem de relacionar unes imatges, amb la seua forma, estem treballant la geometria. Una altra activitat és d'escriure a un costat el que ens mostra la imatge, seguint amb la lectoescritura, ens donen diverses lletres i hem d'ordenar-les per a formar una paraula. I per a acabar... una cançó!

http://clic.xtec.es/ca/index.htm